Frivilligcenteret i Helsinge til Tingstedet -Ungdomshuset til Kongensgave

Som formand for social- og sundhedsudvalget og medlem af børneudvalget er jeg rigtig glad for den beslutning, som byrådet har truffet i aften.

Frivilligcenteret har i mange år ønsket nye lokaler og endelig kan vi nu tilbyde nogle rigtig gode lokaler med en meget central placering i Helsinge. Det betyder, at de frivillige nu kan koncentrer sig om det, de brænder for, når de ikke længere skal bruge deres kræfter på at undersøge, hvor de skal være, når der skal bygges på Møllebakken.

Frivilligcenterets nye placering midt i Helsinge centrum er optimal for de tilbud, som de frivillige yder over for rigtig mange borgere i vores kommune.

Tilbud som kommune ikke kan løfte uden de frivilliges hjælp, og derfor er jeg rigtig glad for, at det er lykkedes at få denne kabale med flytninger til at gå op, så Frivilligcenteret fremover kan byde borgerne velkommen til de mange tilbud i Tingstedet.

Jeg glæder mig også over, at vi i samme rokade har fundet et rigtig godt sted i Kongensgave gl. børnehave til vores ungdomshus, når de på grund af byggeriet på Møllebakken er nødt til at forlade det nuværende ungdomshus.